TB Shops investeert in Thee.be

Thee.be LogoTB Shops heeft een participatie genomen in de splinternieuwe theewinkel Thee.be. Onze passie voor e-commerce gecombineerd met onze liefde voor thee maakt dit een perfecte match voor ons bedrijf. Naast assistentie op het vlak van e-commerce zullen we met TB Shops ook de klantenondersteuning en de logistieke aanpak van Thee.be voor onze rekening nemen.

Thee.be zal niet starten met fysieke winkels in de komende maanden. Momenteel is het plan om tegen het einde van het jaar 2020 een moderne webwinkel te lanceren met een mooie selectie thee in builtjes, losse thee en accessoires.

Momenteel is de website nog in volle opbouw. Er is al heel wat boeiende informatie te vinden; maar hopelijk kunnen we u tegen het einde van dit jaar écht een prachtig portaal voor de theeliefhebber voorschotelen. Tot dan: bedankt om alvast eens te gaan kijken op de site!

Tags:

About the author

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *