VACATURE: Business Developer/Product Owner

Als Business Developer/Product Owner krijg jij de volledige verantwoordelijkheid en operationele werkzaamheden van één of meerdere webshops. 

WaarHoofdkantoor, Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle.

Je bent zo trots en vertelt tegen iedereen…
… dat jij een ondernemer bent en baas van X-aantal webshops. 

Team:
Je zal regelmatig contact hebben met het development team, administratie en ervaren collega’s die je kunnen ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden. In wekelijkse meetings zal je rapporteren aan directie. 

Wat ga je nu dagelijks doen? 

Jouw dag zal nooit hetzelfde zijn door de diversiteit in het takenpakket dat je zal gaan uitvoeren. Jij gaat zelf beslissen wat belangrijk is en wat prioriteit heeft, hoe en wanneer je wat gaat doen, kortom, heel veel vrijheid om de vooropgestelde resultaten te behalen. Enerzijds zal je samen met directie de productenlijn, doelstellingen en koers bepalen die jouw webshops zullen gaan varen. 

E-CommerceAnderzijds zal je dat operationeel gaan uitvoeren met een ervaren team rondom je waar je steeds op kan rekenen. Je zal samen met hen ervoor zorgen dat de doelstellingen behaald worden. Van product bepaling, aankoop, stockbewaking tot versturen van orders zullen dagelijkse/wekelijkse werkzaamheden zijn. 

Met jouw vlotte pen zal je de meest leuke content gaan schrijven waardoor klanten spontaan zin krijgen om te kopen. Verder zal je deze klanten te woord staan via mail, telefoon of andere (sociale) kanalen die ter beschikking gesteld worden. Je bent bedenker van een marketingplan om jouw webshops in de kijker te zetten via online platformen en/of social media. 

Kortom, jij bent een ondernemer die jouw webshops naar een succes zal brengen, uiteraard ondersteund door een team van ervaren collega’s die je graag helpen indien nodig. Op het einde van de dag ben jij weeral trots en blij dat jouw webshops de vooropgestelde doelstellingen behalen.  

Door jou zijn onze klante weeral blij en tover je elke keer opnieuw een glimlach op hun gezicht. 

 Wat vragen wij van jou? 

 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt met ondernemersbloed 
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar 
 • Je hebt de discipline van een topsporter  
 • Je kan zelfstandig werken en hebt een oog voor details 
 • Als twintiger ben je helemaal mee met social media
 • Je bent stipt, een cijferkoning en competitief
 • Je bent een doorzetter en winnen is de enige optie  

 Wat bieden wij jou? 

 • Geld 
 • Maaltijdcheques 
 • Korting op producten die we verkopen
 • 20 vakantiedagen
 • Kansen, kennis en ervaring opdoen met uiteraard doorgroeimogelijkheden. 

 Kan je uw enthousiasme niet meer intomen? Stuur dan uw CV en motivatiebrief door naar aline@tbmail.be! 

 Tot snel. 

Tags:

About the author