Nieuw design Vaporshop.be

Met de lancering van de vernieuwde E-Sigaret website Vaporshop.be maakt TB shops zich klaar voor de nieuwe wetgeving rond de e-sigaret in België en Europa. Hoewel we in de voorbije maanden amper via e-mail en Facebook onze klanten konden up-to-date houden door de enorme veranderingen die we moesten voorbereiden werken we grote stappen achterstand weg.

De mensen van Inbound zorgden voor een fris nieuw ontwerp en in de achtergrond wordt ook stevig gewerkt aan VaporShop Express, ons nieuwe concept. Blijf zeker onze websites in ’t oog houden voor meer updates!

Tags:

About the author

Comments

Leave a comment

  1. Beantwoorden Jean says

    De verkooper was heel gedienstig en nam zijn tijd om uitleg te geven( een voorbeeld)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *