Pokerhandel.be nu bij TB Shops

pokerhandel.beDe overname van Pokerhandel.be door TB Shops is afgerond. De website van Pokerhandel draait nu volledig op onze vernieuwde software, en dat vieren we met een korting van 10% voor alle Pokerhandel-bestellingen gedurende het hele weekend (meer info daarover hier op de Pokerhandel-blog).

De overstap van Magento naar het TB Shops systeem dat werd ontwikkeld door Inbound is een heel proces geweest met één groot doel: een betere, snellere website bouwen die niet alleen handiger is voor de klant, maar ook orderverwerking en betalingen beter en veiliger kan uitvoeren.

Natuurlijk verwachten we nog wat kleine kinderziektes gedurende de eerste weken, maar het is nu al duidelijk dat het nieuwe platform een hele upgrade is tegenover de vorige omgeving.

Tags:

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *